BATMAN / GERCÜŞ - Gercüş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

Okulumuzun öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu "İnsan Haklarıyla İnsandır" adlı pano çalışması.

Ekm

Cumhuriyetimizin;özgürlük ve bağımsızlığımızın 99.yıl dönümü coşkusunu bu yıl  okulumuz Gercüş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi nin ev sahipliğinde gerçekleşti.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Batman 5. Kitap Fuarı Etkinliği

Ekm

AHİLİK HAFTASI ( 8-12 EKİM )

Günümüzde kullanılmakta olan pek çok sistemin temelleri eski zamanlarda atılmıştır. Geçmişten günümüze kadar gelen bu sistemlerden bir tanesi de Ahilik teşkilatıdır. Bu teşkilat kültürümüz bakımından son derece önemlidir. Türk kültürünün pek çok özelliğini Ahilik teşkilatı içerisinde barındırmaktadır. Peki, Ahilik nedir ve kurucusu kimdir? Ahilik teşkilatı ne zaman ve nerede kuruldu? Ahilik özellikleri ve görevleri nelerdir?

Eyl

2021 yılında eTwinning faaliyeti kapsamında yapılan başarılı çalışmalardan dolayı okulumuz Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Ara

Okulumuz öğrencileri Batman 4.sü düzenlenen kitap fuarına götürdü. İlçemiz milli eğitim yetkilileri tarafından öğrencilerimize verilen 20 tl lik kitap indirim kuponunu kullanarak kitaplar satın aldı. Bu geziye katılan öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Ara

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuz " Gercüş Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi " nin hazırladığı programla kutlanmıştır.Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Yenilenen okul kütüphanemiz öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur.Emeği geçen herkese teşekkürler,