BATMAN / GERCÜŞ - Gercüş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Gercüş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

PINARBAŞI MAH. KAZIMKOYUNCU BUL. NO 110 GERCÜŞ / BATMAN
Vizyon
Çağdaş eğitim anlayışını öğretmen, öğrenci ve velilerimize benimseten, bilimsel gelişmeleri rehber kabul eden, kaliteli,kişilik sahibi,ülkesini ve mesleğini seven misyonu belli nesiler yetiştiren, Atatürk ilke ve inkılaplarını eksiksiz aktaran, çağdaş dünyanın yapı sektöründeki gereksinimlerini benimseyen mesleğinde lider eleman yetiştiren bir kurum olmaktır.
Misyon
Kısa yoldan meslek edinmek ve alanında bir yüksek okula gitmek amacıyla okulumuza yönelen öğrencileri; bilişim, elektronik ve çocuk gelişimi sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelere teknik eleman olarak yetiştiren eğitim kurumudur.
İLÇE MERKEZİ
Sportif Etkinlikler
MASA TENİSİ TURNUVASI, VOLEYBOL TURNUVASI VE FUTBOL TURNUVALARI DÜZENLENMEKTEDİR.
Proje Çalışmaları
OKUMA SEVDASI PROJESİ, KOÇUM BENİM PROJESİ, MESLEKİ EĞİTİMDE AİLELER BULUŞUYOR PROJESİ, GENÇLİK SPOR BAKANLIĞININ DOĞA YÜRÜYÜŞÜ İLE GEZELİM GÖRELİM PROJESİ, TEMİZ SINIF TEMİZ KALP PROJESİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
ENERJİNİ BOŞA TÜKETME ERASMUS PROJESİ KAPSAMINDA 1. AKIŞ ÇEKYA 2. AKIŞ İLE İSPANYAYA GİDİLMİŞTİR.